Nog wat praktische info, zodat jij er klaar voor bent om lichaamsgericht te gaan werken met kinderen!

  • Hou je mail in de gaten, want er is een kans om de KIB-methode te winnen tijdens de Challenge! 
  • De Challenge is beschikbaar van 7-8-9 november 2023 daarna niet meer beschikbaar. 
    Plan dus kort iedere dag even wat tijd (15 min). Tijdstip kan je zelf bepalen. 
  • In de mails voorafgaande de Challenge zal ik je informeren over wat je nodig hebt tijdens de Challenge. 

Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan, heel veel plezier te hebben en samen ervaringen op te doen!

Wat andere deelnemers zeggen over de KIB-methode

“Ik heb niets gemist in de cursus KIB. Alleen maar rijker geworden in mijn aanbod naar mijn therapiekinderen toe.

Mijn aanbod in de wijze waarop je lichaamsgericht kunt werken is verstevigd en uitgebreid.

Ik was er al wel van overtuigd dat doen en ervaren via het lichaam een krachtig middel is, maar deze overtuiging is door het aanbod van KIB nog verder gegroeid.

Dank hiervoor.”

Mariette van Griensven

Speltherapeut

Voordat ik aan de training begon had ik al een aantal filmpjes van Manon gezien op facebook.
Ik vond dit duidelijke filmpjes met mooie afwisselende werkvormen. Hier wilde ik er wel meer van zien en dus heb ik de training besteld.

De training heeft een duidelijke opbouw.
Er worden verschillende behandelfases besproken en bij elke fase is een prima theoretische onderbouwing en goede werkvormen.
Ook leuk dat er ook werkvormen zijn die je met het hele gezin in de zaal kan doen of die je juist als huiswerk mee naar huis mee kan geven. Zo wordt er een mooie koppeling gemaakt naar de thuissituatie.
De posters met de wasbeer met alle lichaamssignalen erop is ook erg leuk om te gebruiken. Op onze zorgboerderij komen veel kinderen die van dieren houden. Hoe leuk is het dan om posters te gebruiken met daarop een leuk dier.

Janita van Silfhout

Psychomotorisch therapeut, Eck-stra begeleiding

Nieuwsgierig was ik naar de online training van Manon.

Om een online training aan te schaffen vond ik altijd spannend en had ik nog nooit gedaan. Ik volg Manon al een tijdje o.a. via LinkedIn en zag inspirerende werkvormen en werkbladen voorbij komen en wilde hier meer van weten.

En ik heb geen spijt, want wat deelt ze ontzettend veel mooie, bruikbare werkvormen en variaties hierop.
Wat ik heel prettig vind is dat ze dit koppelt aan een theoretisch kader.

Dit geeft mij als professional de kennis en verdieping om zelf te kunnen kiezen wat ik wanneer inzet. De theorie is heel verhelderend. De verschillende kaarten zijn mijn favoriet net als de posters van de wasbeer. Deze eerste online training is zijn investering zeker waard!

Hennie Kuindersma

Kindercoach, Praktijk Talent in zicht