Gratis Masterclass

Ontdek hoe jouw hoogbegaafde kind grip krijgt op spanningen, zichzelf minder gaat aanpassen en leert omgaan met de uitdagingen van het leven.

Speciaal voor moeders van hoogbegaafde kinderen

Maak jij je zorgen om je hoogbegaafde kind? 

Merk je dat je je soms onmachtig voelt door de intense emoties en spanningen? Gun jij je kind dat het minder in paniek raakt als het ‘foutjes’ maakt en het niet direct lukt? 

Ontdek hoe jij als liefdevolle moeder een positieve verandering kunt bewerkstelligen in deze gratis masterclass.

🚀 In deze gratis masterclass ontdek jij hoe jouw hoogbegaafde kind:

👉 Grip op spanningen en gevoelens krijgt, zodat er meer rust ontstaat bij je kind en gezin.

👉 Zichzelf minder gaat aanpassen, waardoor het zichzelf niet kwijtraakt, zich authentiek kan ontwikkelen en voelt: ‘Ik ben goed zoals ik ben’!

👉 Leert omgaan met de uitdagingen van het leven, zodat het zelfvertrouwen groeit en je kind vaardigheden ontwikkelt die waardevol zijn voor de rest van zijn/haar leven.

Wat maakt deze masterclass uniek?
Als ervaren gezinscoach deelt Manon haar kennis en praktijkverhalen om jou te helpen je hoogbegaafde kind te ondersteunen. De interactieve Zoom-sessie biedt direct toepasbare tools.

Meld je nu aan voor de gratis masterclass en geef je kind de kracht om te geloven: ‘Ik ben goed zoals ik ben.’

 

Ervaringsgerichte systeemtherapie

Meer over Manon

Gezinscoach voor hoogbegaafde kinderen I Psychomotorisch Therapeut I Relatie- en gezinstherapeut. 

In mijn praktijk kwamen steeds meer hoogbegaafde kinderen en gezinnen die ik begeleidde. De worsteling, moeilijkheden en pijn die ik waarnam, zowel in mijn praktijk als in mijn eigen gezin, hebben mijn motivatie aangewakkerd om mijn collega-therapeuten te leren hoe ze effectief ervaringsgericht kunnen werken met hoogbegaafde kinderen en gezinnen.

Echter, door mijn praktijkervaring en mijn persoonlijke leven in een hoogbegaafd gezin, voel ik sterk de behoefte om de moeders van hoogbegaafde kinderen zelf laagdrempelige therapeutische tools aan te reiken. Hierdoor kunnen ze hun kinderen zelf ondersteunen en leren ze vol vertrouwen om te gaan met de uitdagingen van het leven.

In 2024 heb ik echt besloten om moeders deze effectieve methode te leren, zodat ze hun kinderen kunnen helpen zich sociaal, cognitief en emotioneel in hun volle potentie te ontwikkelen. De tools zijn gericht op het omgaan met faalangst, overmatige aanpassing, onderpresteren en gedragsproblemen die voortkomen uit trauma en hoogbegaafdheid.

❤️Warme groeten, 

Manon