Ontdek in deze gratis Masterclass hoe jouw hoogbegaafde kind grip krijgt op spanningen, zichzelf minder aanpast en leert omgaan met de uitdagingen van het leven.

Manon Gervink

Maak jij je zorgen om je hoogbegaafde kind?

Merk je dat je je soms onmachtig voelt door de intense emoties en spanningen? Gun jij je kind dat het minder in paniek raakt als het ‘foutjes’ maakt en het niet direct lukt? 

Ontdek hoe jij als liefdevolle moeder een positieve verandering kunt bewerkstelligen in deze gratis masterclass.

🚀 In deze gratis masterclass ontdek jij hoe jouw hoogbegaafde kind:

👉 Grip op spanningen en gevoelens krijgt, zodat er meer rust ontstaat bij je kind en gezin.

👉 Zichzelf minder gaat aanpassen, waardoor het zichzelf niet kwijtraakt, zich authentiek kan ontwikkelen en voelt: ‘Ik ben goed zoals ik ben’!

👉 Leert omgaan met de uitdagingen van het leven, zodat het zelfvertrouwen groeit en je kind vaardigheden ontwikkelt die waardevol zijn voor de rest van zijn/haar leven.

Wat maakt deze Masterclass Uniek?

Wat maakt deze masterclass uniek?
Als ervaren gezinscoach deelt Manon haar kennis en praktijkverhalen om jou te helpen je hoogbegaafde kind te ondersteunen. De interactieve Zoom-sessie biedt direct toepasbare tools.

Meld je nu aan voor de gratis masterclass en geef je kind de kracht om te geloven: ‘Ik ben goed zoals ik ben.’

De masterclass vond ik erg leuk en waardevol om te volgen. Ik lees zelf erg veel over hoogbegaafdheid, UHB en over opvoedingstips.

En vanwege al die kennis is het vaak zo dat ik niet iets nieuws hoor in een Masterclass. Maar in jouw Masterclass was dit anders doordat je echt iets concreets aanbood, wat verder gaat dan hetgeen je kunt leren in boeken. Hierdoor heb ik iets nieuws geleerd en dit ook direct kunnen inzetten bij mijn zoon. Dank je wel daarvoor.

Elisa

De masterclass Manon is inspirerend en motiverend. Ik heb geboeid geluisterd! 
Nadien kon ik direct aan de slag met de inzichten en de praktische oefening in de benadering van mijn dochter.
Bedankt Manon. 

Ruth

Ervaringsgerichte systeemtherapie

Meer over Manon

Gezinscoach voor hoogbegaafde kinderen I Psychomotorisch Therapeut I Relatie- en gezinstherapeut. 

In mijn praktijk kwamen steeds meer hoogbegaafde kinderen en gezinnen die ik begeleidde. De worsteling, moeilijkheden en pijn die ik waarnam, zowel in mijn praktijk als in mijn eigen gezin, hebben mijn motivatie aangewakkerd om nog meer van betekenis te zijn voor hoogbegaafde kinderen en gezinnen.

Door mijn praktijkervaring en mijn persoonlijke leven in een hoogbegaafd gezin, voel ik sterk de behoefte om de moeders van hoogbegaafde kinderen te leren hoe ze hun kind in de thuissituatie als moeder kunnen ondersteunen. Hierdoor kunnen ze weer de moeder zijn die ze willen zijn, hun kind(eren) zelf ondersteunen en leren ze vol vertrouwen om te gaan met de uitdagingen van het leven.

Ik gun ieder hoogbegaafd kind en gezin verbinding met zichzelf en de ander zodat ze sociaal, cognitief en emotioneel in hun volle potentie te ontwikkelen 

❤️Warme groeten, 

Manon