“Challenge kind in beweging ”

‘Speciaal voor kindercoaches en kindertherapeuten’
28 – 30 juni 2022

Leer in drie dagen hoe je door lichaamsgerichte werkvormen kinderen kunt ondersteunen  om meer grip te krijgen op spanningen en gevoelens.

Ja, ik doe mee!
Hier kan jij je aanmelden voor de challenge!

Werkvormen kindertherapie

Over mij

Psychomotorisch therapeut en systeemtherapeut i.o.

Als psychomotorisch therapeut en systeemtherapeut i.o. vind ik het leuk om aan het werk te zijn in mijn eigen praktijk en daarnaast andere professionals te inspireren en helpen om ervarinsggericht te werken.

Collega’s gaven geregeld aan:
“Manon, ik zou ook graag op die manier willen werken!”

Dat was voor mij een reden om trainingen te maken die direct praktisch toepasbaar zijn in de praktijk. Mijn doel is dat iedere professional die werkt met kinderen en gezinnen zijn therapeutische Toolbox vult met ervaringsgerichte interventies.