Leuk dat je mijn werkblad hebt gedownload!

(deze zit nu in je mail!)

WACHT

 

Ik heb iets speciaals 
NU EENMALIG 

“Help kinderen beter omgaan met frustraties & teleurstellingen”

Wil jij als professional meer ervaringsgericht gaan werken?

Weet jij als professional soms even niet meer wat je kan/wil doen? 

Heb jij behoefte aan kant en klare mooie werkbladen en ervaringsgerichte werkvormen?

Dan is deze online training echt wat voor jou!

Mijn doel was om een online training te maken waar ik zelf superblij van zou worden als ik het zou aanschaffen! 

En dat is 100% GELUKT!

Ervaring online training

Van te voren vroeg ik me af of deze training voor mij, als psychomotorisch kindertherapeut, wel een meerwaarde zou kunnen zijn. Zou het nog wat toevoegen aan wat ik al weet, voor nieuwe inzichten kunnen zorgen? Echter ik ben blij dat ik de training gevolgd heb. De training is heel pragmatisch opgezet, waarbij de theorie direct gekoppeld wordt aan de praktijk, waardoor het ook direct toepasbaar is in het werken met kinderen en ouders. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende ondersteuningsmiddelen om ouders en kinderen psycho-educatie aan te kunnen bieden en hen praktisch te ondersteunen bij het leren omgaan met emoties, zoals frustraties en teleurstellingen. Zo wordt er gebruik gemaakt van filmpjes, werkbladen, metaforen, praktijkoefeningen, e.d.  Zelf heb ik dat als erg waardevol ervaren en zie ik hierin veel kansen om met ouders en kinderen aan de slag te gaan.

Soms merk ik dat het zoeken is naar manieren om ouders op een simpele, toegankelijke manier uit te leggen hoe het werkt en op welke manier ze hierin thuis hun kind kunnen ondersteunen om met frustraties en teleurstellingen om te gaan. Daarnaast merk ik dat visuele hulpmiddelen in het werken met kinderen in de zaal erg helpend en versterkend zijn. Deze training voorziet in die behoefte en ik ben dan ook blij dat ik deze training gevolgd heb en ik heb veel zin om het toe te gaan passen, gebruik te mogen maken van de mooie materialen en er ook echt in de praktijk in het werken met kinderen en ouders mee aan de slag te kunnen gaan!

Heel erg bedankt!

Wilma Jeremiasse

Psychomotorisch kindertherapeut, www.youniqidz.nl

Ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen!

In deze training:

 • Krijg je inzicht in de oorzaken en redenen die bijdragen aan het niet kunnen reguleren van frustraties & teleurstellingen
 • Leer jij of er sprake is van ‘tekortschietende vaardigheden’ die van belang zijn om dit te kunnen leren
 • Leer jij hoe je als professional het zelfvertrouwen van kinderen kan vergroten 
 • Leer jij als professional hoe jij kinderen kan helpen om gevoelens- en emoties te herkennen
 • Leer jij als professional hoe jij kinderen handvatten kan bieden zodat ze zichzelf kunnen reguleren
 • Ontvang je ook werkvormen die je samen met het hele gezin kunt doen.

   

  En ontvang je:

 • 15 kant en klare werkbladen die je in de praktijk direct kan toepassen
 • Meer dan 75 ervaringsgerichte werkvormen. En dit worden er nog veel meer! 

Normaal € 127,- Alleen nu:

Deze aanbieding is niet meer beschikbaar.
Interesse of wil jij je aanmelden mail dan naar:
info@ervaringsgerichtwerken.nl

€77,-

Deze online training is geschikt voor professionals die voldoende kennis en vaardigheden hebben wat betreft het bewust inzetten van interventies, afstemmen op het (individuele) kind en gezin en de therapeutische relatie als basis zien van de therapie. 

Deze training kan je doen wanneer jij dit wilt en in je eigen tempo. De training blijft 6 maanden beschikbaar voor jou.

Vaktherapeuten kunnen proberen om deze online training in te dienen bij de FVB voor NIET vooraf geaccrediteerde trainingen. Dit geld alleen als je ingeschreven bent voor 2019. Mail mij dan even voor een certificaat.